Μεταφορικά & Παράδοση

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε. Για αγορές άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι 5.0 ευρώ ( με εξαίρεση τα βαριά και ογκώδη αντικείμενα πχ πάγκοι γυμναστικής , διάδρομοι , στεπ , ελλειπτικά , δίσκοι για βάρη , βαράκια κτλ ) όπου εκεί θα υπάρξει επικοινωνία με τον πελάτη για το τελικό κόστος της αποστολής. Αποστολές για ΚΥΠΡΟ η χρέωση είναι 17 ευρώ (αν η παραγγελία είναι πάνω από 50 ευρώ χρεώνεται η διαφορά με την ΕΛΛΑΔΑ  δηλαδή η επιπλέον χρέωση αντί για 17 ευρώ θα είναι 12 ευρώ ).

Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή της αποστολής. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης με τον κορονοιο και την αυξημένη διανομή των αποστολών  από τις εταιρείες courier  οι μέρες παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν στην παράδοση των αποστολών , σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας .

Η τιμή της χρέωσης για αποστολή στις χώρες του εξωτερικού διαμορφώνετε ανάλογα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για την κάθε χώρα της εταιρείας Courier που συνεργαζόμαστε και ενημερώνετε ο πελάτης για το τελικό κόστος της αποστολής του κ ποια επιλογή θέλει να επιλέξει  ( EXPRESS - ECONOMY - Οδική μεταφορά από Ελλάδα προς Ευρώπη (Εξαγωγή) Door-to-Door .