Πολιτική Παραγγελιών

  1. Παραγγελία

  2. Για να εκτελέσετε κάποια παραγγελία από το κατάστημα μας δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σαν μέλος. Μπορείτε να προχωρήσετε και σαν  απλός επισκέπτης. Εντοπίστε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, μπείτε στην σελίδα προϊόν και επιλέξτε τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια τοποθετείστε το προϊόν στο καλάθι αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Τόσο απλά!
  3. ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! Όταν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας θα σας σταλεί στα εισερχόμενα η κάποιες φορές στα spam, προτείνετε να ελεγχθούν κ τα δυο .

  4. Πληρωμές

  5. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το χώρο μας Κάντε την παραγγελία σας από το www.goalsports.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το χώρο μας, στην διεύθυνση Ν. Βαρδινογιάννη 63, 74100, Ρέθυμνο. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.- Με αντικαταβολή (πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.- Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό .Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε . Αφότου γίνει η κατάθεση, ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά η στο email στο info@goalsports.gr, ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελία σας.- Πληρωμή με πιστωτική κάρτα .Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goalsports.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Κατά την συναλλαγή με κάρτα, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, όπου εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και κάνετε την πληρωμή. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goalsports.grΣτην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από το χώρο μας θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του.- Πληρωμή με Paypal (προσεχώς)Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων και χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Αν έχετε λογαριασμό Paypal μπορείτε μέσω αυτού εύκολα και ασφαλή να εξοφλήσετε τις αγορές σας από το κατάστημα μας. Αν δεν δια θέτεται λογαριασμό Paypal μπορείτε να δημιουργήσετε στο www.paypal.com

  6. Παρακολούθηση Παραγγελιών

  7. Κάθε φορά που θα αλλάζει η κατάσταση της παραγγελίας σας, μέχρις ότου τα προϊόντα παραδοθούν στην courier για την παράδοση, θα λαμβάνεται ενημερωτικό mail σχετικά με την αλλαγή αυτή. Αφότου το δέμα σας έχει παραδοθεί στην courier θα ενημερώνεστε για το track id της αποστολής ώστε να μπορείτε να ελέγχετε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας μέσω της υπηρεσίας που παρέχει η courier.