Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών 

 

Α. Προϊόντα που ΔΕΝ επιστρέφονται για λόγους υγιεινής

  1. Μαγιό (κάτω μέρος)

  2. Εσώρουχα 

  3. Κάλτσες

Β. Αλλαγές και Επιστροφές λοιπών προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχετε αγοράσει εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που σας είχε σταλεί η παραγγελία σας (SPEEDEX η COURIER CENTER), με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον και μόνο:

1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί/χρησιμοποιηθεί, πέρα από τη δοκιμή.

2. Το καρτελάκι (εφόσον υπάρχει) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και η ετικέτα του προϊόντος δεν έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

3. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα, όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια και την απόδειξη αγοράς.

4. Το προϊόν συνοδεύεται από το δώρο (εάν υπάρχει).

5. Επιστροφή προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται εκ νέου δωρεάν (δεν υπάρχει χρέωση 5€). Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο παραλήπτης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο info@goalsports.gr ή τηλεφωνικά στο 2831306711-2831052672. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από αρμόδιους υπαλλήλους μας.

6. Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν γίνεται αποδεκτή!

7. Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των (15) εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

8. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

 Β1. Αλλαγές Προϊόντων

Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 5€, ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές.


 Β2. Επιστροφές Προϊόντων (Επιστροφή Χρημάτων)

 Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε θα υπάρξει επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα και θα χρειαστούν τα παρακάτω στοιχεία του παραλήπτη/πελάτη.

1. τον αριθμό του λογαριασμού σας (IBAN) 

2. την τράπεζα 

3. το όνομα του δικαιούχου 

4. τον αριθμό της παραγγελίας σας. 

Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω στις κεντρικές μας αποθήκες. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών πληρωμών, το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα σας σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδικασία. Για κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, εκτός των ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής 5€ (αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής).

 


Σας ενημερώνουμε ότι το Goalsports.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@goalsports.gr.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε για ενημέρωση από Τμήμα Εξυπηρέτησης στο 28313-06711, 28310-52672 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 08:30-18.00